BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Brænder du for at løfte dansk gastronomi, og kan du implementere Hotel- og Restaurantskolen strategi i konkrete løsninger og aktiviteter i undervisningen og understøttende udviklingsprojekter? Vil du samtidig være med til at skabe et attraktivt studiemiljø, der gør skolen til en af verdens bedste af sin slags? Så er du måske en af de nye kolleger, vi leder efter.
Som udviklingskonsulent skal du - sammen med os andre - være med til at udvikle vores 100 år gamle skole og løfte gastronomien, hverdagsmaden og gæstgiveriet til nye højder. Med afsæt i vores stolte traditioner skaber vi en moderne fagskole, der gennem stimulerende læringsrammer og en høj standard i egen praksis medvirker til at højne både det faglige niveau og elevernes trivsel.
Skolen står midt i en afgørende forandring. Branchen oplever en markant vækst, mens ansøgertallet til vores uddannelser har været faldende. Heldigvis ser det ud til, at vi er ved at vende denne udvikling. Vi ønsker, at det bliver attraktivt at tage en uddannelse inden for gastronomi og værtskab. Og vi er allerede i gang f.eks. med at gøre vores kantiner til forbilledlige spisesteder og undervisningsrum, samt skabe et bæredygtigt råvarelager på skolen, der fungerer som købmand, forrådskammer og undervisningslokale. Ligesom vi i vores undervisningsrum er i gang med at koble teori og praksis.
Vi mangler dig, der kan drive arbejdet videre og til endnu mere. Sammen med skolens lærere, skal du omsætte strategiske mål til pædagogisk praksis og implementere nye løsninger, der kan fungere i en skoledrift, der naturligvis skal leve op til de formelle krav, der stilles til os.
Vi leder efter 2-3 udviklingskonsulenter. Den ene stilling har en gastronomisk profil og er særligt målrettet dig, der har lyst, viden og erfaring inden for følgende områder: mad over bål og åben ild, fermentering og kemi, grøn gastronomi. Den anden stilling har en ungeprofil og er særligt målrettet dig, der har social og menneskelig indsigt og brænder for det gode studiemiljø for de helt unge.
Teamet
Du bliver en del af skolens projekt- og udviklingsteam, men du spiller sammen med skolens andre afdelinger – særligt de pædagogiske.
Ansvarsområder og arbejdsopgaver
Gastronomisk profil: I rollen som udviklingskonsulent med gastronomisk profil understøtter du underviserne ved at tage hånd om udvikling, afprøvning og igangsætning af gastronomiske projekter og værksteder i f.eks. vores fermenteringsværksted og bålværksted. Men har du andre ideer eller kompetencer, så vil vi tage godt imod dem. Du medvirker til at udvikle og videreudvikle alternative undervisningsformer og miljøer på skolen. Du tilrettelægger og gennemfører uddannelse af eleverne og ser muligheder i “train the trainers” i forhold til dine kolleger.
Dine primære arbejdsopgaver/områder vil være:
- Bistå skolens medarbejdere med at implementere den nye strategi konkret i undervisningen og værksteder.
- Sikre at gastronomien i skolens undervisning bliver nytænkt, og at branchen inddrages heri, på en måde, der gør stærke traditioner tidssvarende og moderne inden for skolens formelle og faglige rammer.
- Du vil selv blive en del af undervisningen, så det er en forudsætning, at du ser frem til netop det som en del af din udviklingsopgave.
- Medvirke til udvikling af nye uddannelsestilbud og revision af indholdet i de eksisterende.
- Sammen med teamet medvirke til, at der kommer forbilledlige inspirationsprojekter, der viser retningen og som inspirerer vores elever og lærere.
Ungeprofil: I rollen som udviklingskonsulent med ungeprofil skal du være med til at sikre liv efter den traditionelle undervisning.
- Du samarbejder med skolens eventfolk om studiemiljøet bredt på skolen: Fra fredagsbar, ølbrygning, théhus, faglige og sociale events på skolen, madklubber, eksterne besøg og udflugter til involvering af gæstelærere fra branchen.
- Du er med til at udvikle en engagerende kultur i hhv. 10. klasse og på vores grundforløb 1.
- Du bidrager til at udvikle studiemiljøet både i og uden for den normale skoletid ved at skabe spændende sociale og faglige arrangementer og events, der tiltrækker skolens elever
Om dig
Hvis du er vores udviklingskonsulent med gastronomisk profil, forventer vi, at du:
- Besidder et dokumenteret fagligt højt gastronomisk niveau og er uddannet kok eller anden relevant fagfaglighed – eventuelt suppleret med en anden relevant uddannelse.
- Er god til at formidle gastronomi skriftligt.
- Har et godt kendskab til mad-, måltids- og restaurantbranchen fra de faglige discipliner inden for – og kokke- og tjenerfaget, gerne med fokus på bæredygtighed og økologi.
- Gerne har undervisningserfaring.
- Har erfaring inden for innovation, iværksætteri og/eller forandringsarbejde.
- Erfaring med projektledelse vil være en klar fordel.
Hvis du er vores udviklingskonsulent med ungeprofil, forventer vi, at du:
- Har et godt gastronomisk niveau, særligt praktisk, gerne med et svendebrev i rygsækken.
- Har arbejdet med unge før – og er i stand til at tage sig af dem som hele mennesker. Er du uddannet socialpædagog eller lærer er det en fordel.
- Er god til at formidle og er ikke bange for at stille dig op på ølkassen.
- Kan involvere og samarbejde med både elever, kollegaer og eksterne.
- Er god til at skabe en god stemning og har sans for at lave attraktive arrangementer og efterskoleliv for målgruppen.
Vi tilbyder dig
Et udfordrende job med gastronomi, mennesker og læring i centrum på en skole med fokus på forandring og udvikling. Vi byder på et uformelt miljø med engagerede kolleger og en frokostordning, der er værd at prale af.
Ansættelsesvilkår
Stillingerne ønskes besat pr. 1. august 2023 eller snarest.
Du ansættes og aflønnes i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 101 af 1. februar 2007 om ansættelsesvilkår for tjenestemandslignende ansatte ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse og kostafdelinger. Der er til stillingerne knyttet en pensionsordning på 18%.
Stillingerne er på 37 timer om ugen inkl. frokost og vil typisk være i tidsrummet 8-16. Dog vil udviklingskonsulent med ungeprofil skulle være indstillet på både eftermiddag- og aftenarbejde. Deltids- eller projektansættelse er også en mulighed.
Vi gør opmærksom på, at vi har røgfri arbejdstid og at der i forbindelse med ansættelsen indhentes børneattest.
Interesseret?
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte direktør Anne-Birgitte Agger på telefon 2214 7284 eller mail gigger@hrs.dk.
Ansøgning og deadline
Send os en begrundet ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 25. juni 2023. Vi modtager kun ansøgninger via link på vores hjemmeside.
Vi forventer at afholde samtaler løbende til og med uge 26.
Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, seksuel orientering, etnisk baggrund eller religion.
Om Hotel- og Restaurantskolen
Vi vil berige og glæde verden med bæredygtig gastronomi og værtskab. For at nå målet har vi brug for forandringer – i verden og på skolen. Vores 150 medarbejdere står midt i en udviklingsproces og arbejdet med at skabe håndværkere, der modigt, arbejdsomt og kreativt mestrer bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. På vores skole har det lige siden 1922 handlet om mad og værtskab. Vi er branchens skole med erhvervsfaglige uddannelser, 10. klasse, EUX og kursusvirksomhed og uddanner dagligt 850 elever og kursister. Læs mere om os i vores strategi.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Brøndby Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé, 2500 Valby
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 25-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://www.innomate.com/InnomatePublicPagesMedarb/JobNotice.aspx?CompanyId=hrs&JobNoticeId=327
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5850711