BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Er du en dygtig og engageret underviser, og har du viden om og erfaring med undervisning inden for det pædagogiske område? Så er det måske noget for dig at blive vores kollega på læreruddannelsen.
På Københavns Professionshøjskoles Institut for Læreruddannelse søger vi dygtige og ambitiøse timelærere til at varetage undervisning i de pædagogiske fag. På læreruddannelsen arbejder vi med at udvikle uddannelsen og undervisningen med sigte på at uddanne kompetente lærere, der brænder for fag og didaktik og den udfordrende og alsidige opgave, det er at undervise i skolen.
Om jobbet
Du vil komme til at varetage undervisning, vejledning og eksamen inden for de pædagogiske fag.
Det pædagogiske fagområde beskæftiger sig blandt andet med grundlæggende pædagogisk og almen didaktisk teori og analyse og børn og unges værdige deltagelse i skolens fællesskaber. I området behandles temaer og problematikker, der har med pædagogikkens, psykologien og didaktikkens genstandsfelt at gøre. Det kan være emner som opdragelse, undervisning, dannelse, uddannelse, inklusion og socialisering - i relation til skolen.
Der vil være tale om almen didaktiske/pædagogiske temaer som:
At tænke opdragelse, undervisning, dannelse og uddannelse. Her fokuseres på viden om ideer og idealer, der gennem tiden er blevet formuleret, og som fortsat definerer nutidige pædagogiske og didaktiske diskussioner i form af forskellige menneskesyn, samfundssyn, værdier og begrundelser for, hvad god opdragelse, ledelse og undervisning er.
At undersøge opdragelse, undervisning, dannelse og uddannelse. Her fokuseres på at skabe viden om sociale praksisser i skolen, samt konsekvenser af og betingelser for pædagogiske og didaktiske valg og handlinger samt viden om og færdigheder i systematisk anvendelse af videnskabelige undersøgelsesmetoder.
At praktisere opdragelse, undervisning, dannelse og uddannelse. Her fokuseres der på handlinger, som kræver praktiske kundskaber vedr. planlægning, gennemførelse, evaluering og udvikling af undervisning. Dimensionen kan udfoldes i et dobbeltdidaktisk perspektiv, i praksisfaglige erfaringsdannelser og i den integrerede praktik.
Eller pædagogisk psykologiske temaer som:
Inkluderende og differentierede læringsmiljøer: På baggrund af viden om læring, engagement, motivation, læringsforudsætninger og inkluderende læringsmiljøer arbejdes der med børn og unges forskellige deltagelsesmuligheder i skolens fællesskaber.
Skolenormer, problemforståelser og børnefællesskaber: På baggrund af viden om børn og unges identitetsudvikling og socialisering, samt perspektiver på normalitet og afvigelse arbejdes der med sociale dynamikker, socialiseringskategorier samt in- og eksklusionsprocesser i skolens fællesskaber.
Kommunikation, perspektivbevidsthed og samarbejde: På baggrund af viden om magt, positioneringer, problemforståelser, kommunikation og samarbejde arbejdes der med lærerens professionelle og tværprofessionelle samarbejde med elever, kolleger, forældre/værger og skolens andre aktører.
Du kan tillige komme til at undervise i bachelor- og praktikmoduler og på læreruddannelsens net-undervisning og merituddannelse.
Din profil
Det er et krav, at du har en uddannelse på kandidatniveau, hvor du har beskæftiget dig med det pædagogiske område. Vi lægger i alle tilfælde vægt på, at du har en stærk faglig profil gerne kombineret med et tydeligt professionsrettet sigte og med en bred viden om grundskoleområdet.
Vi forestiller os, at du:
- er bekendt med og holder dig opdateret på den nyeste udvikling og viden inden for fagområdet og følger med i udviklingen på grundskoleområdet
- har undervisningserfaring og lyst til at uddanne fremtidens skolelærere
- har kendskab til undervisning i relation til den lærerfaglige praksis og kan gøre din undervisning praksisrelevant og anvendelsesorienteret.
Din arbejdsplads
Du bliver en del af læreruddannelsens pædagogiske-faggruppe. Det er vigtigt for os, at der er sammenhæng på tværs af fagene på læreruddannelsen, og at undervisningen tilrettelægges i en tæt sammenhæng med de studerendes integreret skoleforløb. Vi har et stærkt fagligt og kollegialt fællesskab, hvor omdrejningspunktet er videndeling, samarbejde om vores undervisningspraksis og udvikling af denne. Som vores nye kollega bliver du tilknyttet en mentor, der hjælper dig godt i gang med dine opgaver.
Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne er med start den 1. august 2023.
For stillingerne som fast timelærer:
Du bliver ansat som timelærer. Arbejdstiden er ca. 5-15 timer om ugen, og timerne aftales periodevis og er afhængige af skemaplanlægningen for de enkelte moduler.
Aflønning sker i henhold til cirkulære om timelønnet undervisning samt cirkulære om censorvederlag. Det betyder, at du ansættes på timelærerkontrakt med maximalt 780 timer pr. studieår inkl. forberedelse.
Læreruddannelsen dækker forskellige uddannelsessteder: Campus Carlsberg på Vesterbro og Nyelandsvej på Frederiksberg samt læreruddannelsen på Bornholm. Der vil kunne forekomme undervisning på flere af vores adresser såvel som på vores netuddannelse. Din primære arbejdsplads er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V.
Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.
Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.
For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Anders Svejgaard Pors på tlf.: +4522549350.
Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest den 28-06-2023.
Vi forventer at afholde samtaler i uge 26 og 27.
Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.
_________________________________________________________________________________________
Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.
På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.
Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Brøndby Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Københavns Professionshøjskole, Nyelandsvej 27-29, 2000 Frederiksberg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 28-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://kp.career.emply.com/ad/timelaerer-til-det-paedagogiske-fagomrade-pa-laereruddannelsen/pa697t/da
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5853201