Tilkaldevikarer/omsorgsmedhjælpere til Botilbuddet Enghusene - Arbejd med komplekse og udviklingshæmmede voksne

Profilbillede
dato

Tilkaldevikarer/omsorgsmedhjælpere til Botilbuddet Enghusene

Botilbuddet Enghusene er et højtspecialiseret tilbud i Botilbuddene Brøndby, hvor der bor 8 beboere.

Enghusene er et SEL §108 for voksne udviklingshæmmede med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Enghusene består af skærmede enheder for beboere med særlig kompleks, problemskabende og udad reagerende adfærd. Enghusene er godkendt til at modtage borgere med domstyper 2, 3, 4 og 5.

Grundet beboernes særlige komplekse livsvilkår og adfærd, er den pædagogiske og sundhedsfaglige indsats funktionsbestemt og tilstandsspecifik. Vi har fokus på at skabe trivsel, mening og udvikling for vores beboere i de anderledes rammer, som beboerne med en domstype og problemskabende adfærd lever i. Der er et team omkring hver beboer, som er tovholdere på de pædagogiske indsatser og tiltag. Det forventes, at man arbejder loyalt efter aftaler, regler og retningslinjer i de individuelle indsatser, da det ellers kan have potentielle konsekvenser for borgernes trivsel og medarbejdernes psykologiske tryghed og sikkerhed. 

Vi designer indsatserne ud fra præmissen om afstemt pædagogik. Vores tilgange og krav skal hele tiden justeres og afstemmes beboernes dagsform og tilstand. Vores metodekatalog indeholder blandt andet Low Arousal, Neuropædagogik, KRAP og LA2. Vi arbejder med forebyggelse og et helhedsorienteret fokus på beboernes liv, hvortil den pædagogiske og sundhedsfaglige indsats kombineres.

Vi tilbyder dig:

 • Et arbejdsmiljø med stort fokus på sikkerhed, psykologisk tryghed, faglighed og sparring samt nærværsledelse. Vi arbejder kontinuerligt med det psykiske og fysiske arbejdsmiljø, da vi bekendt med at arbejdet med mennesker, som har det særligt svært i livet kan påvirke os både positivt og negativt. 
 • Grundig on-boarding med introduktion til de pædagogiske og sundhedsfaglige metoder, dokumentation og indsatser samt medicinudleveringskursus. Du vil få 8 introvagter inden du tilgår i driften.
 • En arbejdsplads, der er under udvikling, hvor du kan være med til at sætte dit præg på hverdagen og hvor der er højt til loftet og et godt kollegafællesskab.
 • Rig mulighed for kompetenceudvikling og god erfaring med en spændende målgruppe

 

Vi søger tilkaldevikarer som:

 • Er nysgerrige, stiller spørgsmål og har et professionelt fokus på indsatser og tiltag
 • Kan oparbejde en forståelse for at beboerne er meget komplekse og kan have problemskabende og udad reagerende adfærd. Særligt hvis strukturer, aftaler og sikkerhedstiltag ikke overholdes.
 • Som har IT-evner på brugerniveau
 • Det er en fordel med kørekort, men ikke et krav
 • Har kendskab til metoder som KRAP, Low Arousal, LA2 og Neuropædagogik men det er ikke et krav.
 • Sætter pris på sparring, tager ansvar for egen praksis og refleksion og som har fokus på et positivt narrativ.
 • Evt. har erfaring med beboere med udad reagerede og problemskabende adfærd.
 • Kan arbejde dag- aften og evt. nat og er fleksibel.

 

Vi uddyber vedr. målgruppe, indsatser, domstyper og støttebehov ved samtalen, men har du spørgsmål, eller blot er nysgerrig, er du velkommen til at henvende dig til:

Stedfortræder Michelle A. Sandholm, misan@brondby.dk, tlf.: 92 43 37 15

Vi opfordrer alle, der er interesserede, til at søge, uagtet uddannelsesbaggrund og erfaring.

Ansøgningsfrist 11.8.2024 kl. 12.00

Der afholdes samtaler løbende og ansættelse ønskes hurtigst muligt.
 

 

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation. 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid. 

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 39.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brøndby Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Brøndby Kommune, Lagesminde Allé, 60, 2660 Brøndby Strand

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6078863

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet