Spændende august i Brøndby: ny borgmester, genåbning af friluftsbad og borgermøde om budget 2025

Foto: Brøndby Kommune.
dato

Adskillige spændende aktiviteter og begivenheder er planlagt i Brøndby Kommune i august, herunder en tiltrædelsesreception for borgmesteren, genåbning af friluftsbadet, samt et borgermøde om budgetten for 2025.

Den 29. august 2024 vil der blive afholdt en tiltrædelsesreception for Brøndbys nye borgmester, Maja Højgaard. Receptionen finder sted i Møllesalen på Brøndby Møllevej 25 fra kl. 15 til 17. Besøgende kan parkere på SOSU H, beliggende på Brøndby Møllevej 4. Dette vil være en vigtig begivenhed, som man bestemt ikke bør gå glip af.

Hvis man har spørgsmål eller ønsker flere oplysninger om tiltrædelsesreceptionen eller andre kommunale arrangementer, kan man kontakte Staben for Politik, Jura og Kommunikation på Brøndby Rådhus. Rådhuset ligger på Park Allé 160, 2605 Brøndby, og de kan også kontaktes telefonisk på 43 28 28 28 eller via email på staben@brondby.dk.

En glædelig nyhed for alle badeglade borgere er, at friluftsbadet i Vestbad genåbner efter en omfattende restaurering. Denne oplysning blev offentliggjort den 4. juli 2024, og friluftsbadet vil nu stå klar til at modtage besøgende, der ønsker en dukkert i de varme sommermåneder.

Brøndby Kommune inviterer også alle interesserede til et borgermøde om budget 2025. Mødet afholdes mandag den 19. august fra kl. 17.00 til 19.00 i Kulturhuset Brønden, som er beliggende på Brøndby Strand Centrum 60. For dem, der ikke kan deltage fysisk, er der mulighed for digital deltagelse via Facebook. Dette initiativ vil sikre, at flere borgere kan tage del i og få indsigt i kommunens budgetplaner for det kommende år.

Der er altså meget at se frem til i Brøndby Kommune i august, fra politiske receptioner til fællesskabsbyggende borgermøder og sommerlige badeoplevelser. Vi glæder os til at byde alle velkommen til disse begivenheder.

https://www.brondby.dk/om-kommunen/nyheder/2024/07/invitation-til-reception-for-borgmester-maja-hojgaard/

Kilde: Brøndby Kommune