Søger en pædagog som vil bidrage til vores nye udviklingrejse

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Intro:Pædagog – skab gode udviklingsbetingelser for Brøndby børn

Din kommende kollega fortæller: ”Vi er et lille trygt børnehus og er en stabil kerne af kollegaer, der løser den fornemmeste opgave omkring børnene og deres familier. Vi gør det i fællesskab og på tværs af stuer og aldre.”

Er det noget du kan relatere til og har lyst til at være en del af? Så vil vi sørge for grundig introduktion til vores pædagogiske fundament, familier, børn og løbende udvikling af din faglighed. Vi står klar til at tage godt imod dig.

Børnehuset Spættebo – Brøndby Strand

 

Vi er et integreret børnehus med børn i alderen 0-6 år. Vi er fordelt på 3 stuer hvoraf den ene stue er en vuggestuegruppe. De to andre stuer er børnehavegrupper og det er her vi har brug for en ny kollega.

Dit timetal vil være 37 timer og vores åbningstid er 6.15-17.00. Ud over den normale åbningstid vil der være månedligt personalemøder og 1 årligt personalelørdag.

Din nye hverdag

 

Du vil blive en del af et børnehus med et nyt ledelsesteam, som arbejder med ambitionen om hele tiden at udvikle og justerer os selv i forhold til det gode børneliv. Vores pædagogiske arbejde er struktureret, hvor vi inddeler børnene i mindre grupper med fokus på trivsel og zonen for nærmeste udvikling. 

Den næste tid skal vi have et fordybende fokus på læringsmiljøer og børns leg – måske har du en særlig viden og/eller lyst til at fordybe dig i det sammen med os.

Størstedelen af vores børn kommer fra familier med anden etnisk oprindelse end dansk. Derfor har vi et særligt fokus på sprogarbejdet hele dagen, i alle læringsmiljøer, da mange af børnene har et andet primær sprog end dansk.

En kollega fortæller: ”Vores fornemmeste opgave er at alle børn føler sig som en del af fællesskabet og alle føler sig set og hørt. Vi arbejder på at skabe tryghed, forudsigelighed og relationer for barnet, så er det meget nemmere at arbejde med læring og udvikling.”

Du får også mulighed for

 

  • En levende og spændende arbejdsplads der er i konstant udvikling. Vi forholder os til og anvender forskellige pædagogiske metoder i forhold til den aktuelle børnegruppe.
  • at blive en del af et tæt arbejdsfællesskab med faglig dygtige kollegaer, der er klar til faglig sparring og grin.
  • at tage del i det gode forældresamarbejde, hvor vi arbejder nysgerrigt på tværs af kulturer og sammen forsøger at give børnene de bedste udviklingsbetingelser.
  • At arbejde med planlagte aktiviteter og samtidig vægter vi spontanitet – hvad og hvordan kan ’noget’ lade sig gøre på dagen.

Det har du med dig

 

  • Du er uddannet pædagog.
  • Du har ikke nødvendigvis erfaring, måske er du nyuddannet. Det vigtigste er, at du er nysgerrig og sammen med os har lyst til at sikre alle børns trivsel og de pædagogiske faglige problemstillinger, som vi arbejder med.
  • Du kan planlægge og gennemføre pædagogiske aktiviteter i samarbejde med det øvrige personale.
  • Du kan balancere din pædagogiske tilgang mellem det almene og specielpædagogiske.
  • Måske har du en særlig viden eller øje for æstetiske læringsmiljøer, inklusion og idræt, så du sammen med os vil udvikle på vores lærings- og legemiljøer.

Har du lyst til at blive vores nye kollega?

 

Du velkommen til at ringe til leder Fuad Al-Gezinki på tlf.: 29 11 95 29 eller Souschef Stina Frederiksen på tlf.: 43 28 62 50. Her kan du høre nærmere om hverdagen i vores lille børnehus eller hvis du blot har spørgsmål, inden du sender din ansøgning. Du er også velkommen til at ringe og lave en aftale om besøg.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende. 

Med opstart snarest.

Løn efter gældende overenskomst.

 

 

Vi søger en kollega der:

 

 

Vi kan tilbyde dig:

 


Organisering:

 

 

Vil du vide mere:


 

Løn og ansættelsesvilkår:


 

Ansøgningsfrist:

16-06-2024
 

 

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation. 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid. 

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 39.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brøndby Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Brøndby Kommune, Kisumparken 1, 2660 Brøndby Strand

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6048757

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet