BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Sans og Musik søger en pædagog til 37 timer fra d. 1. september 2024.
”Det at opleve synergien i musikken, når det hele bare spiller. Når borgerne
synger med på de velkendte sange, og spiller efter bedste evne. At bruge
stemningen i musikken, til at rykke tættere sammen, og have en oplevelse
af fælles sammenhørighed. Det er derfor jeg elsker at gå på arbejde”
Det fortæller Mikkel, der er socialpædagog og en af dine nye kolleger. Er det også noget af det, der betyder noget for dig? Og kan du lide at arbejde med relationen og nærværet samt sanseintegration?
Velkommen til Sans & musik
Vi tilbringer hver dag sammen med 9 borgere, der kommer her mandag til fredag.
Du får 3 nye kolleger i Sans & Musik-gruppen, der er en del af Job & aktivitetscenter (JAC) Vestegne – et §104-tilbud
I Sans og Musik arbejder vi primært med aktiviteter, der har musik som omdrejningspunkt, og hvor musikken fungerer som et fælles tredje. Vi arbejder med nærvær igennem relations dannelse, hvilket bidrager til at stille os, i en gunstig position når vi skal støtte op om borgernes udvikling. Vi bruger musikken i arbejdet med at skabe betingelser for læring og udvikling – og oplever musikken er et virksomt og enormt effektivt redskab.
Hos os er musikken levende, flydende og udvikler sig igennem samspillet med borgerne. Borgerne har mulighed for, at spiller på instrumenter og indgå i samspillet på deres egne præmisser, og pædagogerne fungere som den søjle, der holder musikken sammen, og giver borgerne plads til at udtrykke og være sig selv.
Borgergruppen i Sans og musik er meget blandet og behovet for hjælpe og støtte spænder fra middel til stort støttebehov. Nogle taler tydeligt og andre har intet eller, meget begrænset verbalt sprog. Derfor arbejder vi med mange forskellige kommunikationshjælpemidler og redskaber. Tegn-til-tale, Tobii, Go talk now, er eksempler vi benytter dagligt i Sans og Musik.
Vi arbejder ud fra et neuropædagogisk perspektiv. Vi prioriterer sanseintegrerende aktiviteter på dagligbasis og bruger aktiviteterne til at imødekomme fyldte nervesystemer hos borgerne.
Din nye hverdag
Din dag starter kl. 8, hvor vi gør klar til at modtage borgerne, når de kommer med bussen. At give dem en god og tryg start på dagen, er noget af det første, vi har fokus på.
”At kunne anvende musikken til at skabe, en dyb og nærværende relation til
borgeren. Det at være med til at skabe en overskuelig hverdag, med plads til
udvikling af kompetencer, og samtidigt have et stort smil på læben, er noget af det mest fantastiske”
- Mikkel
Når vi kommer ind fra busserne, samles vi alle sammen ved bordet, og får en dejlig kop morgenkaffe, te eller hvad man nu lige har lyst til. Her starter vi nærværet og plejer relationerne, igennem snak og spørgsmål, og en god portion humor. Når alle er klar afholder vi morgenmøde, hvor derefter gennemgår dagens program, daglige morgenmusik sektion.
Efterfølgende går dagen med aktiviteter enten i gruppen eller på tværs af huset. Det kan fx være små ture ude af huset, kor, lave perler, spille et spil, eller hvad vi i fællesskab finder på.
Kom ind i et fagligt fællesskab i JAC Vestegnen
Du vil hurtigt mærke, at du er en del af et større fagligt fællesskab. Vi har fælles morgenmøder på tværs af grupperne, planlagte fællesmøder og temadage mm.
JAC-Vestegnen er en stor organisation med flere forskellige faggrupper, hvilket giver god mulighed for bred sparring på tværs af organisationen.
Det kan du se frem til
- Indflydelse på den daglige planlægning og pædagogisk retning under hensynstagen til borgerens ønsker, behov og muligheder for udvikling.
- Arbejde i selvstyrende teams, hvor du sammen med dine kollegaer tilrettelægger og planlægger egen hverdag med reference til funktionsleder.
- Din arbejdstid vil primært være i dagtimer og på hverdage.
- En stor organisation med mulighed for faglig sparring, udvikling og kompetenceudvikling.
- En kollegagruppe, hvor der er også er plads til humor.
Din Profil
- Er uddannet pædagog
- Har lyst til at arbejde med totalkommunikation såsom Tegn Til tale, øjenstyrings og talecomputere, kropslig kommunikation, high og low arusal og sansestimulering
- Du kan bidrage i de musiske aktiviteter og kan måske spille på et instrument
- Du er initiativrig og er frisk på en udfordring
- Du har overblik og er god til at koordinere både i det små og i det store
- Du er ansvarsbevidst
- Du kan bidrage til at skabe god stemning i gruppen.
- Du sætter samarbejdet højt og tager ansvar for fælles beslutninger i teamet.
- Du skal befinde dig godt med skriftligt arbejde.
- En fordel hvis du har kendskab til Nexus, men ikke et krav.
Har du lyst til at blive vores nye kollega?
Løn: Løn- og ansættelses vilkår aftales individuelt efter gældende overenskomst.
Ansøgningsfrist: 23-06-2024
Samtaler afholdes løbende og sidste samtaler i uge 26
Yderligere information
Er du interesseret i at høre mere om stillingen, så kontakt personalet i Sans og Musik på tlf.: 23322224 eller funktionsleder Charlotte E. Christensen på tlf.: 3066 8359.
Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.
Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.
I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.
Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.
Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 39.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Brøndby Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Brøndby Kommune, Tybjergparken 2, 2660 Brøndby Strand
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 23-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6065992