BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Er du en dygtig formidler af værtskab, der har lyst til at lære fra dig? Kan du med dit overblik lede gulvet med helt grønne elever i en uge og meget erfarne elever i den næste uge? Og har du et udviklingsgen, som tripper for at afprøve nye ideer? Brænder du for tjenerfaget? Så er du måske vores nye restaurantchef og faglærer i vores højt skattede elevdrevne spisetilbud, Restauranten.
Som restaurantchef på Hotel- og Restaurantskolen bliver du en del af vores arbejde med at løfte gastronomien, hverdagsmaden og gæstgiveriet til nye højder. Vi skaber en fagskole, der gennem stimulerende læringsrammer og en høj standard i egen praksis medvirker til at højne både det faglige niveau og elevernes trivsel.
Et af vores udviklingsprojekter, en elevdrevet restaurant, er siden starten i 2019 blevet en skattet del af skolens spisesteder med 150-200 daglige gæster. Her har elever fra alle vores uddannelser i en uge ad gangen ansvaret for menu, produktion, service og værtskab. Sammen med deres faglærere har Restaurantens køkkenchef og restaurantchef ansvar for, at niveauet er på højde med en restaurant ude i byen, og at eleverne udvikler sig. Kort sagt vores restaurant i dag en del af skolens dagligdag, som vi er både stolte og glade for.
Teamet
Din nærmeste kollega er restaurantens køkkenchef, der med et hold elever står for gastronomien. Endelig vil du have et tæt samarbejde med kolleger på skolens andre spisesteder.
Når service er færdig, arbejder du på indholdet i undervisningen i samspil med teamet af tjenerfaglærere, branchen og skolens pædagogiske chefer, og er med til at udfolde projekter og initiativer på skolen.
Du får en nøglerolle i at virkeliggøre skolens målsætninger og visioner om en skole, der emmer af lyst til håndværk, stolt faglighed og moderne undervisning. Indsatsen skal medvirke til at tiltrække og uddanne passionerede og dygtige elever.
Ansvarsområder og arbejdsopgaver
Som restaurantchef har du ansvaret for en vellykket afvikling af frokosten fra seating, flow, servering og værtskab, så gæsterne bliver mætte og glade.
Du er en inspirerende underviser i værtskab, som formår at formidle og lære fra dig til de elever, der har værtskabet den pågældende uge.
Du er involveret i at udvikle indsatser på skolens tjener- og værtskabsområde og nye koncepter til skolens spisesteder.
Du er ansvarlig for, at Restauranten som læringsværksted bidrager til Hotel- og Restaurantskolens ambitioner om at arbejde med værtskab og service på højt niveau i både teori og praksis.
Om dig
Vi forventer, at du:
- Er uddannet tjener og kan dokumentere høj faglighed inden for service og værtskab og erfaring fra restaurationsbranchen.
- Kan gå forrest i at udvikle vores spisesteder internt og brande vores værtskab eksternt.
- Har erfaring med unge mennesker og meget gerne også med undervisning.
- Kan differentiere undervisningen alt efter om, det er 10. klasse, 2. hovedforløb tjener eller vores ernæringsassistentelever, der står for værtskabet.
- Er en god kommunikator i tale og på skrift.
- Erfaring med projekt- og konceptarbejde er en fordel.
- Er begejstret for at bruge Restauranten til bl.a. branding- og rekrutteringsevents om aftenen.
Personlige kompetencer
- Du er imødekommende og åben, både som vært og som kollega.
- Du har lyst til at være med til at skabe forandring.
- Du er god til at samarbejde med mange forskellige medarbejdergrupper.
- Du er tillidsvækkende og kan være forbillede for unge.
Vi tilbyder dig
Et udfordrende job med gastronomi, mennesker og læring i centrum på en skole med fokus på forandring og udvikling. Vi byder på et uformelt miljø med engagerede kolleger og en frokostordning, der er værd at prale af.
Ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 101 af 1. februar 2007 om ansættelsesvilkår for tjenestemandslignende ansatte ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse og kostafdelinger. Der er til stillingerne knyttet en pensionsordning på 18%. Løn forhandles efter kvalifikationer.
Stillingen er på 37 timer om ugen inkl. frokost. Arbejdstiden vil typisk være i tidsrummet 8-16. Men da restauranten også vil have åbent ind i mellem og aftenen og bliver en del af større arrangementer vil weekend- og aftenarbejde forekomme.
Vi gør opmærksom på, at vi har røgfri arbejdstid.
I forbindelse med ansættelsen indhentes børne- og straffeattest.
Interesseret?
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os. Vi holder ferie t.o.m. uge 30 og det vil derfor være nemmest at komme i kontakt med os fra mandag den 31. juli 2023.
Chefen for spisestederne, Michael Dinesen på telefon 4132 0835 eller på mail md@hrs.dk eller chefen for tjeneruddannelsen, Susanne Mortensen på telefon 2281 8722 eller på mail sm@hrs.dk.
Ansøgning og deadline
Send os en begrundet ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer senest den 7. august 2023. Vi modtager kun ansøgninger via link på vores hjemmeside.
Vi forventer at afholde samtaler i uge 33 og 34.
Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.
Om Hotel- og Restaurantskolen
Vi vil berige og glæde verden med bæredygtig gastronomi og værtskab. For at nå målet har vi brug for forandringer – i verden og på skolen. Vores 140 medarbejdere står midt i en udviklingsproces og arbejdet med at skabe håndværkere, der modigt, arbejdsomt og kreativt mestrer bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. På vores skole har det lige siden 1922 handlet om mad og værtskab. Vi er branchens skole med erhvervsfaglige uddannelser, 10. klasse, EUX og kursusvirksomhed og uddanner dagligt 850 elever og kursister. Læs mere om os i vores strategi her.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Brøndby Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé, 2500 Valby
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 07-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://www.innomate.com/InnomatePublicPagesMedarb/JobNotice.aspx?CompanyId=hrs&JobNoticeId=329
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5864885