Oplev Christiania: Et socialt eksperiment nu som fondseje

dato

Fredag den 20. september 2024 kl. 18:00 inviterer AOF Brøndby til en spændende aften, hvor du kan opleve Christiania gennem en unik tur sammensat specielt til denne lejlighed. Kirsten Larsen, beboer på Christiania, vil guide os gennem stedet og dele sin viden og erfaringer.

En unik indsigt i Christiania
Denne aften får du mulighed for at dykke dybere ned i Christianias historie og udvikling. Vi mødes ved hovedindgangen i Prinsessegade, hvor Kirsten Larsen vil tage os med til enten Gallopperiet eller Nyt Forum. Her vil vi nyde en kop kaffe, mens vi hører om Christianias spændende rejse fra et socialt eksperiment til nu at være fondsejet.

Besøg institutioner og værksteder
Efter introduktionen vil vi tage på en rundtur og besøge forskellige institutioner og værksteder. Der vil være rig mulighed for at købe kunsthåndværk, Christianiapenge og frimærker. Selvfølgelig vil vi også få et kig på de særlige varer, som Christiania er kendt for.

Afslutning med spisning
Turen afsluttes med en dejlig middag i restaurant "Grøntsagen". For dem, der deltager i aftenturen, slutter vi af i restaurant Nemoland. Bemærk, at både Gallopperiet og Nyt Forum kun er tilgængelige ad trapper og derfor ikke er egnet for gangbesværede. Spisning er inkluderet, men drikkevarer er for egen regning.

Praktisk information
Dato: Fredag den 20. september 2024
Tid: Kl. 18:00
Sted: AOF Brøndby, Brøndby Strand Centrum 60, 2660 Brøndby Strand
Arrangør: Alle
Underviser: Kirsten Larsen
Hold: 0724210130
Mødested: Hovedindgangen, Christiania, Prinsessegade, 1422 København K

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut