Københavns Vestegns Politi: Nyt fra Brøndby Strand - onsdag den 29. juli

dato

Brøndby Strand er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Halvandet år i fængsel for narkohandel i Rødovre/Hvidovre

Tirsdag den 28. juli blev en 54-årig mand fra Rødovre idømt halvandet års ubetinget fængsel for besiddelse af i alt 418 gram amfetamin mhp. salg og for at have solgt andre 182 gram. Politiet fandt stofferne i hhv. hans bil den 3. juni, da han blev standset i Hvidovre, og efterfølgende på bopælen i Rødovre. Han har siddet varetægtsfængslet siden. Retten konfiskerede cirka 18.000 kr. tjent ved narkohandler. Dømte tilstod, modtog dommen og er fortsat fængslet til afsoning begynder.

 

Tyv i fængsel for indbrud i Albertslund

Tirsdag den 28. juli fældede Retten i Glostrup dom over en 22-årig tyveknægt. Kl. 6.40 om morgenen den 4. juni knuste han en rude til en virksomhed på Vognporten i Albertslund, kravlede ind, stjal penge og slæbte afsted med andre værdier – hvorunder han også lige stjal effekter fra en ulåst bil på vejen. Det var en kvik borger, som alarmerede politiet, hvorefter tyven blev anholdt, varetægtsfængslet næste dag og i dag idømt 60 dages fængsel, hvilket inkluderede besiddelse af lidt kokain. Dømte modtog dommen. 

 

Indbrud i huse i Ballerup

Fra søndag den 26. juli kl. 14.30 til mandag den 27. juli kl. 13.30 var et vindue brudt op i en villa på Syvendehusvej, hvorefter tyve havde adgang til huset. Det evt. stjålne er p.t. ikke endelig opgjort.
Fra søndag den 26. juli kl. 21 til tirsdag den 28. juli kl. 22 fik en villa på Søgårdsvej knust en stuerude, gennemrodet og frastjålet værdier.
Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har bemærket noget mistænkeligt opfordrer til, at naboer aftaler at holde et øje på hinandens huse, hvis nogen er væk på weekend eller ferie.


Natpatrulje anholdt spiritusbilist uden førerret i Brøndby Strand

Tirsdag den 28. juli kl. 01.50 standsede en natlig politipatrulje en personbil på Strandskole vej til kontrol af bil og fører. Sidstnævnte, en 36-årig mand fra København, havde ikke førerret. Han virkede også spirituspåvirket, hvilket en alkometertest bekræftede, hvorefter han blev anholdt og kørt til blodprøve på politigården. Førstegangsbøden for kørsel uden førerret er 7.000 kr., og bekræfter blodprøven spirituskørsel, er bøden en nettomånedsløn ganget med promillestørrelsen.

 

Tyverier fra varebiler i Brøndby

I tiden fra torsdag den 23. juli kl. 16.20 til mandag 27. juli kl. 07.10 blev en varebil på Nykær brudt op og frastjålet forskelligt udstyr.
Natten til mandag den 27. juli blev en anden varebil brudt op på Brøndby Nord Vej og frataget el- og håndværktøj.
Københavns Vestegns Politi opfordrer til, man gør det svært for tyvene:
1. Gør tyven utryg: Parkér så vidt muligt et synligt eller befærdet sted med god belysning eller overvågning
2.  Gør det svært for tyven: Parkér tæt mod et stakit, hæk eller mur, så adgang til vare- og bagagerum blokeres – og overvej garage
3.  Frist ikke tyven: Fjern synligt værktøj og andre værdigenstande. Overvej at opbevare dyrt værktøj et sikkert sted
4.  Gør tyvens liv surt: Mærk dit værktøj med synlig gravering eller usynlig lak og registrér dit værktøjs serienumre, tag gerne fotos
5.  Skræm tyven væk: Overvej videoovervågning, alarm og gps-tracking – og skilt tydeligt med det

 

To piger taget i butikstyveri i Bagsværd

Tirsdag den 28. juli kl. 13.47 blev en politipatrulje sendt til et supermarked på Krogshøjvej, hvor personale tilbageholdt to piger mistænkt for at have stjålet varer i butikken. Det viste sig, at de to piger på 17 og 18 år sammen havde fyldt madvarer for 114 kr. i en taske og blev pågrebet af en butiksdetektiv. De erkendte butikstyveri, hvilket både kan koste bøde og en tyverianmærkning på straffeattesten.

 

Tyve på spil i Bagsværd

Mandag den 27. juli kl. 17.20 anmeldte en husejer på Ibsvej, at der i løbet af dagtimerne havde været ubudne gæster inde i huset og lede efter værdier. Formentlig havde hoveddøren ved en forglemmelse ikke været låst. Ikke endeligt overblik over det stjålne.

 

Værktøj stjålet fra varebil i Søborg

Tidlig tirsdag morgen den 28. juli fra kl. 05 til 07.30 fik en varebil på Durup Allé knust en rude og frastjålet en del værktøj.

 

Villaindbrud i Glostrup

Over weekenden fra fredag den 24. juli kl. 10.30 til mandag den 27. juli kl. 17.30 fik en villa på Rørsangervej brudt et vindue op og gennemsøgt for værdier. 
Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har bemærket noget mistænkeligt opfordrer til, at naboer aftaler at holde et øje på hinandens huse, hvis nogen er væk på weekend eller ferie.

 

Osende traktor medførte brandudrykning i Taastrup 

Mandag den 27. juli kl. 13.18 rykkede brandvæsen og politi ud til anmeldelse om brand i en traktor på Øtoftegårdsvej. Der viste sig at være tale om en kraftig sort røgudvikling forårsaget af en motorfejl på motorredskabet. Intet om ild.

 

Anholdt for spirituskørsel i Hvidovre

Tirsdag den 28. juli kl. 18.30 standsede en patrulje en personbil på Allingvej til kontrol. Føreren, en 38-årig mand fra Køge, blev skønnet spirituspåvirket af betjentene og anholdt til blodprøve. Viser blodprøven, at der promillen var for høj, er bøden typisk en nettomånedsløn ganget med den for høje promille. Promiller op til 1,2 udløser desuden en betinget frakendelse af førerretten, mens højere giver ubetinget frakendelse i tre år. 

 

Tyveri fra varebil i Hvidovre

I døgnet fra torsdag den 23. juli kl. 16 til fredag den 24. juli kl. 16 blev en varebil på Sollentuna Allé brudt op frastjålet værktøj.

Stor bøde til butikstyv i Taastrup

Mandag den 28. juli kl. kl. 13.40 kørte en patrulje til et møbelvarehus på Mårkærvej i Taastrup, hvor personale tilbageholdt en butikstyv. Der viste sig at være tale om en 35-årig kvinde fra Ballerup, som havde gemt varer for over 8.000 kr. i en barnevogn og ikke betalt for dem ved kassen. Der venter hende nu en stor bøde og en mørk plet for tyveri på straffeattesten.
 
Kilde: Københavns Vestegns Politi