Københavns Vestegns Politi: Nyt fra Brøndby Strand - onsdag den 10. juni


Brøndby Strand er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Bil endte i lygtepæl i Brøndby
Tirsdag den 9. juni kl. 19.25 anmeldte en 53-årig fra Greve, at han med sin bil havde påkørt en lygtepæl. En patrulje kørte til stedet, hvor føreren i et solo-uheld havde mistet herredømmet over bilen på tilkørslen mod Køge Bugt Motorvejen og påkørt en af Vejdirektoratets lygtepæle. Ingen personskade, ringe materielskade.

Bilist påkørte flyvende trafikkegle i Gladsaxe     
Mandag den 8. juni kl. 15.35 kørte en patrulje til et mindre færdselsuheld i krydset med Dynamovej og Gladsaxe Ringvej. En 23-årig kvinde fra Søborg forklarede, at hun kørte på Gladsaxe Ringvej, da en modgående bil påkørte en trafikkegle, som fløj over i hendes vejbane, så hun påkørte den med mindre skader i fronten til følge. Modparten var fortsat væk fra stedet uden at standse og give sig til kende. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra evt. vidner.

 

Anholdt for at køre narkopåvirket uden førerret i Brøndby
Onsdag den 10. juni kl. 01.58 måtte en patrulje anholde en ung mand på 16 år for at føre en bil på Brøndby Møllevej under mistanke for at være narkopåvirket. Patruljen rejste også sigtelser for kørsel uden førerret og for besiddelse af en peberspray. 

 

Kørte bil med frakendt førerret i Brøndby  
Tirsdag den 9. juni kl. 17.38 gav en patruljes automatiske nummerplade-genkendelsessystem (ANPG) udslag på en forankørende bil. Patruljen standsede bilen til rutinemæssig kontrol af bil og fører, og det viste sig, at føreren, en 50-årig mand fra Brøndby Strand var frakendt førerretten. Han blev desuden skønnet påvirket og testet for euforiserende stoffer, hvilket afstedkom en anholdelse, en blodprøve og endnu en sigtelse. 

 

Kørte uden førerret i Gladsaxe
Mandag den 8. juni kl. 21.20 blev en bil bragt til standsning ved Motorring 3 i Gladsaxe. Det vist sig, at føreren af bilen, en 30-årig mand fra København, ikke havde erhvervet kørekort. Han blev sigtet for kørsel uden førerret, hvilket han erkendte. 

 

Solouheld og spirituskørsel – Hedehusene
Mandag den 8. juni kl. 07.11 indgik der anmeldelse om et færdselsuheld på Fløngvej. En bil var kørt ind over en cykelsti, hvorefter den var skredet ned ad en skrænt og påkørte et hegn ind til en have. Føreren af bilen var flygtet fra stedet, men det lykkedes at finde ham kort tid efter. Føreren af bilen blev anholdt og sigtet for spirituskørsel og blev kørt til politigården i Albertslund for blodprøve. Han erkendte forholdet i øjeblikket.  

 

Påvirket bilist ville stikke af fra trafikuheld i Gladsaxe
Mandag den 8. juni kl. 15.59 anmeldte en borger, at hans bil var påkørt af en anden bil og at han forsøgte at tilbageholde føreren, der var på vej væk. En patrulje hastede frem og landede få minutter senere. Der var tale om et mindre uheld med få skader, som var sket på Pilegårdsvej ved Novembervej. Modparten, en 41-årig mand fra Søborg, blev anholdt og sigtet for kørsel i frakendelsestiden, spiritus- og narkokørsel og for at ville forlade en ulykke uden at give sig til kende. Ejeren af den bil, han kørte i, blev sigtet for at overlade bilen til en uden førerret.

 

 

 


Kilde: Københavns Vestegns Politi
Flere artikler