Københavns Vestegns Politi: Nyt fra Brøndby Strand - mandag den 25. maj

Kilde: Københavns Vestegns Politi

Brøndby Strand er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Blev anholdt og fik bil beslaglagt efter trafikuheld 
Lørdag den 23. maj kl. 17.01 kørte en politipatrulje og en ambulance til en solotrafikulykke på tilkørslen til Motorring 4 ved Sydbuen. Her havde føreren – en 44-årig mand fra Roskilde – af en varebil påkørt et hegn og et træ. Han virkede meget påvirket af spiritus og medicin, hvorfor han blev anholdt, tilset på skadestuen og derefter kørt til politigården i Albertslund til blodprøver. Fordi promillen var høj, kunne politiet beslaglægge hans bil. Det spørgsmål skal retten nu afgøre.

Spirituskørsel i Brøndby 
Søndag den 24. maj kl 00.35 stoppede en af vores patruljer en person der kørte på en knallert som kørt meget langsomt på Nyvej i Brøndby. Da føreren af knallerten lugtede af alkohol, blev vedkommende testet med alkometer, som slog ud. Derfor blev manden anholdt og taget med på politigården. Ifm den efterfølgende blodprøve, kunne det konstateres, at manden var påvirket af alkohol i blodet over det tilladte 0,5 promille. Manden blev sigtet for spirituskørsel og erkendte i øjeblikket.

Sigtet for mange forhold – Ishøj
I forbindelse med en hastighedskontrol på Ishøj Strandvej fredag den 22. maj blev en bil bragt til standsning pga. for høj fart. Ud over at køre for stærkt havde føreren af bilen, en 28-årig mand, ikke sele på. Han blev desuden sigtet for narkokørsel og for kørsel uden førerret. Der blev derudover bl.a. fundet en kniv i bilen, hvilket han også blev sigtet for. Han erkendte forholdene i øjeblikket.  

Færdselsuheld på Hillerødmotorvejen v/Gladsaxe
Lørdag den 23. maj kl 02.28 modtog vi anmeldelse om at en fører havde mistet herredømmet over sin bil på Hillerødmotorvej. Billisten havde med en hastighed på ca. 110 km/t ramt autoværnet, så bilen var snurret rundt og endt midt på vejen. Herefter blev bilen påkørt bagfra af en anden billist. I forbindelse med uheldet skete der materiel skade, men heldigvis kom ingen personer til skade.

Kørte narkokørsel og oplyste falsk navn
Lørdag den 23. maj kl. 20.25 standsede en politipatrulje en personbil ved Brøndby Stadion, fordi en passager ikke havde sikkerhedssele på. Passageren fik en bøde for den manglende sele, men derefter viste det sig, at føreren virkede påvirket af narkotika. Han blev sigtet for narkokørsel, anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund politigård. Patruljens mistanke og undersøgelser afdækkede, at den anholdte havde udgivet sig for at være en anden mand. Ud over narkokørsel blev han nu også sigtet efter straffelovens bestemmelser om at lade sig sigte for en forbrydelse, som en anden kunne blive straffet for. Der venter ham nu et retligt efterspil.

 

Indbrud i villa i Hvidovre
Søndag den 24. maj 2020 kl. 11.32 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en villa på Bredholtvej i Hvidovre i tidsrummet mellem onsdag den 20. maj og søndag den 24. maj. 
Et vindue var opbrudt og der var bl.a. stjålet elektronisk udstyr. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

Indbrud i villa i Høje-Taastrup
Søndag den 24. maj 2020 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en villa på Højgårdstoften i Høje-Taastrup i tidsrummet mellem onsdag den 20. maj kl. 07.30 og søndag den 24. maj kl. 19.00. Et vindue var brudt op, og der var bl.a. stjålet smykker og parfumer. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

Indbrud i institution i Ishøj
Søndag den 24. maj kl 12.27 modtog vi anmeldelse om indbrud i en institution på Ishøj Boulevard i Ishøj. I forbindelse med indbruddet var en pengeboks blevet brudt op og to sæt nøgler til en varevogn var blevet stjålet. Også selve varevognen var blevet brugsstjålet samt en række værdigenstande. Indbruddet var sket imellem lørdag kl 11 og frem til anmeldelsestidspunktet søndag.

Sigtet for at stjæle chokolade og vin i Brøndby Strand
Fredag den 22-05-2020 kl. 09.44 kørte en politipatrulje til et supermarked i Brøndby Strand Centrum, hvor personale tilbageholdt en mistænkt butikstyv. Det viste, at en 49-årig mand var gået gennem kassen uden at betale for 37 plader 37 plader Ritter Sport og 5 flasker rødvin til en samlet værdi af 950 kroner. Den 49-årige blev sigtet og afhørt på stedet. Han erkendte tyveriet.

 

Anholdt for fire butikstyverier i Glostrup
Lørdag den 23. maj kl. 14.49 kørte en politipatrulje til et byggemarked i på Hovedvejen i Glostrup, hvor personale tilbageholdt en 42-årig litauisk mand mistænkt for butikstyveri. Patruljen sigtede mistænkte for at have stjålet håndværktøj for 935 kroner. I hans bil fandt politifolkene en række varer, som undersøgelser klarlagde var tyvekoster for i alt ca. 1.100 kroner fra tre supermarkeder i Hedehusene. Han blev anholdt, afhørt med tolk og ikendt en bøde til straksbetaling på 5.000 kroner.

Røveri ifm. butikstyveri i Ishøj
Fredag den 22. maj kl 18.56 blev en af vores patruljer sendt til et supermarked beliggende Ved Stationen i Ishøj. Her var en butiksansat blevet udsat for vold ifm, at han havde forsøgt at stoppe en butikstyv. En 39-årig mand blev anholdt og siden fremstillet i grundlovsforhør i sagen. Han blev varetægtsfængslet i 12 dage.

 

 
Flere artikler