Foredrag om videnskaben bag ølbrygning i Kulturhuset Brønden

dato

Oplev en fascinerende aften i Kulturhuset Brønden, når Carlsberg Laboratoriums ledere dykker ned i videnskaben bag ølbrygning. Tirsdag den 19. november 2024 kl. 19:00 kan du høre om brygningens historie og fremtid, mens du smager på fem udvalgte øltyper.

Carlsberg er ikke kun kendt for deres øl, men også for deres banebrydende forskning. I et spændende foredrag vil lederen af Carlsberg Laboratorium, Birgitte Skadhauge, og brygmesteren, Erik Lund, dele deres viden om, hvordan laboratoriet har bidraget til både ølproduktion og grundlæggende naturvidenskab.

Videnskabelige opdagelser og bæredygtighed

Fra rendyrkningen af gær til udviklingen af pH-skalaen og den Nobelprisvindende klik-kemi, har Carlsberg Laboratorium gjort betydelige videnskabelige fremskridt. Foredraget vil dække disse opdagelser og fokusere på forædling af byg og humle samt bæredygtige dyrkningsmetoder.

Innovative gærtyper og klimatolerante fødevarer

En del af foredraget vil også omhandle udviklingen af nye gærtyper, der kan producere alkoholfrit øl uden at påvirke smagen. Desuden vil der blive præsenteret den nyeste teknologi inden for klimatolerante fødevarer, som kan forbedre planters kvalitet og udbytte i forskellige klimaforhold.

Som en ekstra bonus vil deltagerne få serveret små smagsprøver på fem udvalgte øltyper, som gennemgås under foredraget. Denne aften byder på en unik kombination af smagsoplevelser og videnskabelig indsigt.

Praktisk information
Dato: Tirsdag den 19. november 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Kulturhuset Brønden, Brøndby Strand Centrum 60, 2660 Brøndby Strand
Entré: 30 kr
Målgruppe: Alle
Læs mere om foredraget og pladsreservation



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut