Foredrag om naturens tilbagegang i Kulturhuset Brønden

dato

Kom til et spændende foredrag om naturens udfordringer den 12. november 2024 i Kulturhuset Brønden. Tre eksperter vil dykke ned i årsagerne til dyre- og plantearters tilbagegang og diskutere, hvordan vi kan vende udviklingen. Arrangementet er gratis og åbent for alle.

Den vilde natur er under pres, og mange dyre- og plantearter er i tilbagegang. Men hvornår begyndte denne nedgang, og hvad er årsagerne? Dette foredrag i Kulturhuset Brønden vil give dig indsigt i naturens spilleregler og de menneskeskabte trusler, der påvirker biodiversiteten.

Eksperter kaster lys over naturens historie og fremtid

Tre eksperter vil dele deres viden og perspektiver på emnet. Rasmus Ejrnæs, professor i biodiversitet, vil tage os med tilbage til en tid, hvor planeten var fyldt med store eksotiske dyr. Hans Henrik Bruun, professor i økologi, vil guide os gennem det historiske landskab og industrialiseringen af landbrug og skovbrug. Anne Eskildsen, ph.d. i biologi, vil fokusere på nutidens udfordringer og de projekter, der arbejder for at forbedre forholdene for den vilde natur i Danmark.

Forstå naturens spilleregler

Ved at forstå naturens spilleregler kan vi bedre hjælpe de truede arter. Foredraget vil give indsigt i de naturlige økosystemer i Danmark, og hvordan vi mennesker kan spille en afgørende rolle i at vende tilbagegangen til fremgang.

Foredraget streames live fra Aarhus Universitet som en del af serien "Offentlige foredrag i Naturvidenskab", arrangeret af Aarhus Universitet i samarbejde med Carlsbergfondet. Læs mere om foredraget og eventuel pladsreservation her. Følg foredragenes nyhedsbrev eller sociale medier for bonusmateriale og kommende foredrag.

Praktisk information
Dato: Tirsdag 12. november 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Kulturhuset Brønden, Brøndby Strand Centrum 60, 2660 Brøndby Strand
Entré: Fri entré
Målgruppe: Alle



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut