Badmintonstjerner tilbyder gratis træning i Brøndby, mens kommunen forbedrer infrastruktur og børns motorik

Foto: Brøndby Kommune.
dato

Badmintonstjernerne træning i Brøndby tilbyder en unik mulighed for borgerne i kommunen. Idrættens Hus vil fra 27. juni 2024 være vært for daglige træninger af nogle af Danmarks bedste badmintonspillere.

De daglige træninger er åbne for borgerne på hverdage fra kl. 8.00-12.00, og det er gratis at deltage. Stjerner som Kim Astrup, Anders Skaarup, Viktor Axelsen og Anders Antonsen vil være blandt de tilstedeværende spillere. Dette initiativ er en fantastisk mulighed for at opleve disse elitære idrætsudøvere i aktion på nært hold.

Brøndbys nye borgmester, Maja Højgaard, besøgte træningen den 26. juni som en officiel start på dette spændende tilbud. Borgmesteren ser dette som en fantastisk mulighed for at fremme sportsånd og fællesskab i kommunen.

Imens badmintonstjernerne træner i Idrættens Hus, er kommunen også i gang med andre initiativer, herunder asfaltarbejde og forbedringer af børns motorik.

Samme dag, den 27. juni 2024, vil vejkrydset Park Allé / Søndre Ringvej få ny asfalt. Dette arbejde er en del af kommunens indsats for at forbedre infrastrukturen og skabe bedre trafikale forhold for borgerne.

Desuden er andelen af børn med motoriske vanskeligheder faldet markant i Brøndby Kommune. Ifølge en undersøgelse fra Sundhedsplejen har kun 4,6 procent af børn i kommunen nu motoriske vanskeligheder. Dette fald vidner om, at de initiativer, der er blevet implementeret til at styrke børns motoriske færdigheder, har båret frugt.

For yderligere information og kontakt:

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, kan du kontakte Staben for Politik, Jura og Kommunikation. De har kontor på Brøndby Rådhus, Park Allé 16, 2605 Brøndby. Du kan ringe til dem på telefonnummer 43 28 28 28 eller sende en email til staben@brondby.dk.

Brøndby Kommune er stolte af disse positive udviklinger og glæder sig til at byde borgerne velkommen til at deltage i de mange spændende aktiviteter, der tilbydes.

https://www.brondby.dk/om-kommunen/nyheder/2024/06/kom-og-se-badmintonstjernerne-traene-i-brondby/

Kilde: Brøndby Kommune